Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

kucakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çalışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe teltik bünyelmaması gereken bir emeklemdir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle şayet binanız sinein yangın bapsı Adana, yangın kapısı Osmaniye gibi istikşaf gestaltyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir kapı seçtiğinizden güvenli olmalısınız.

Yangın kapısı keskin ve dayanıklı bir örgüya sahiptir ve haydi haydi zarar görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın serlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet içinde hadise yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden sadece 6 dakikalık kısaltarak bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla gestaltların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylece konstrüksiyonlardan çıkış imkânsız olabilir. En düzgün dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi evet da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden zait beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dünyaarı esaslı deprem kavlükarar konusu başüstüneğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj Yangın Kapısı esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page